Hvorfor selger dagligvare handelen så mye av denne frukten?

Tørket mango og fersken fra Thailand er i ferd med å bli en ny norsk folkefavoritt. Populært som blant annet bakeingrediens, godis eller fresht party-snacks. Har du prøvd dem ennå? 

Er du opptatt av kosthold og bedre matopplevelser? Leter du etter bedre alternativer til tradisjonelt godis, snop og søtsaker? Følger du med på nyhetene innen frukt og grønt?

Eller er du bare lei rosiner?

Da har du kanskje også lagt merke til de store, hvite posene fra Sunshine Delights i dagligvare butikken? Poser med eksotisk tørket frukt, litt utenom det vanlige i norske dagligvarehyller.

Unike ingredienser 

Sunshine Delights er nemlig tørket frukt hentet fra ett spesielt område i Asia, hvor klimaet er perfekt for dyrking av fersken og mango. 

Og gjennom en spesiell tørkeprosess, med svært strenge kvalitetskrav til både modning og søtning, produseres tørket frukt i en annen kvalitetsklasse enn vi nordmenn kanskje er vant til:

Store saftige, tørkede fruktskiver som har beholdt alt av smak fra den ferske frukten. En fantastisk ingrediens i matlaging, som snacks til hverdags eller fest, eller som tilbehør til kaker og desserter.

Naturlig godt med næringsstoffer

Mange av oss ser kanskje på tørket frukt som ganske kjedelige og smakløse produkter. 

Og dette er nok også en av grunnene til at mango og fersken fra Sunshine Delights har blitt så populære på kort tid. 

Dette er tørket frukt som smaker saftig og mye, og som ser fresh og delikat ut dandert på et festbord eller til vennekvelden. Pent kuttet i store, fristende myke skiver eller båter. 

Sunshine Delights er i tillegg høykonsentrert frukt, proppfull av fiber, vitaminer og antioksidanter – og med sødme som tar hånd om enhver craving og søtsug. 

Et godt alternativ for deg som ønsker å erstatte smågodt og sjokolade med et 100 % naturlig produkt, som ikke bare inneholder tomme kalorier. Eller for deg som 

trenger høyenergi-påfyll etter treningen. 

Og et lite tips til alle som er opptatt av god mat og av å være forberedt i hverdagen: Ha alltid et par poser tørket mango eller fersken i tørrvareskuffen din.

  • Det er jo alltid digg å piffe opp frokostblandingen
  • Du vet aldri når du får uventet besøk
  • Søtsuget kan komme når som helst
  • Posene har en smart zip-lock som gjør de enkle å lagre lenge

Og hvis de er utsolgt i en butikk, kan du alltids finne den i en annen. Bare se etter de store posene fra Sunshine Delights neste gang du er i butikken, og passerer frukt og grønt-avdelingen.